Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

TOPCOAT® – valmiiksi maalattu ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® on aidosta suomalaisesta puusta valmistettu ulkoverhous, joka antaa talolle kestävän pinnan kustannustehokkaasti. Se nopeuttaa rakentamista ja säästää maalauskuluissa, sillä sitä ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla – eikä huoltomaalata seuraavaan 10-15 vuoteen. Paina alla olevia profiilikuvia ja tutustu tarkemmin TOPCOAT®-paneelin eri muotoihin.

TOPCOAT® on nopea ja vaivaton ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® on täysin uudenlainen ulkoverhoilu, joka säästää aikaa ja rahaa rakennustyömaalla. Täysin valmiiksi maalatut paneelit eivät vaadi mitään pintakäsittelyä enää työmaalla, mikä tehostaa rakentamista etenkin talviaikaan. Paneelien erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon, eivätkä epäpuhtaudet ja vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Ulkoverhous kestää vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti vuodesta toiseen. TOPCOAT®-paneeleita on saatavissa sekä 10 että 15 vuoden takuulla. Minimitilausmäärä 50 m².

Jopa 15 vuotta ilman maalaushuolia

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleiden paksumpi maalipinta ja naulaton pinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta kuin perinteinen julkisivu. TOPCOAT®-paneeleista on valittavissa 10 vuoden ja 15 vuoden takuulla olevat ulkoverhouspaneelit. Huoltomaalausta ei näin ollen tarvita seuraavaan 10-15 vuoteen. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois.

Tutustu Topcoat-ulkoverhouspaneeliin tarkemmin

Palosuojattu TOPCOAT-ulkoverhoilu

Palosuojattu ulkoverhous

TOPCOAT®-ulkoverhoilupaneelit voidaan palosuojata korkeimpaan B-s1, D0-paloluokkaan. Palosuojauksessa huolehditaan paneelin kestävyydestä UV-säteilyä ja veden haitallisia vaikutuksia vastaan sekä parannetaan puun palonkesto-ominaisuuksia palonestomaalauksella. Palosuojattua ulkoverhouspaneelia voidaan käyttää kerrostalojen, hoivakotien ja muiden P1-paloluokan rakennusten julkisivuissa.

 

Lue lisää palosuojatusta ulkoverhouksesta

Siisti ilme pienemmällä hävikillä

TOPCOAT®-paneelien päätyponttaus mahdollistaa sujuvat jatkokset suurillakin pinnoilla. Päätyponttauksen ansiosta paneelit voidaan kiinnittää suoraan toisiinsa, eikä paneelien kiinnitys ole enää sidoksissa pystypuihin. Näin kaikki paneelit saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti, ja asennuksessa syntyvä materiaalihukka vähenee jopa 10 %. Päätypontattujen paneelien saumat ovat tiiviit ja huomaamattomat, joten ulkoverhous saa eheän ja siistin ilmeen. 

TOPCOAT-ulkoverhoilu, kuultavat sävyt
TOPCOAT-ulkoverhoilusta löytyy eri vaihtoehtoja tilauksesta

Tilauksesta useita eri vaihtoehtoja

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleita on saatavissa myös nopeasti varastosta UTV- ja UTW-profiileissa muutamana eri sävynä. Niitä voidaan myös valmistaa tilauksesta kaikissa ulkoverhousprofiileissa. Kuultavat sävyt taittuvat kauniisti TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleiden pinnalla. Kuultavissa sävyissä ei kuitenkaan ole yhtä paljon pigmenttiä kuin peittävissä sävyissä, minkä vuoksi verhous ei ole yhtä kestävä auringon UV-säteilyä vastaan. Kuultavilla sävyillä käsitellyt TOPCOAT®-julkisivut tuleekin huoltomaalata 2–5 vuoden välein paneeleiden kestävyyden takaamiseksi. Kuultaville TOPCOAT®-paneeleille ei myönnetä takuuta.

Helppo asennus

Siparila TOPCOAT® on uusi piilokiinnitettävä ulkoverhouspaneeli. Täysin valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista, ja paneelien piiloon naulauksen ansiosta ainoaksi työvaiheeksi rakentamisessa jää vain asennus. TOPCOAT® paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa joustavat jatkokset asennuksen edetessä. Ulkoverhouspaneelit eivät vaadi pintakäsittelyä työmaalla. Topcoat-ulkoverhouspaneelia voidaan käyttää niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Katso asennusvideo
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.