Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

TOPCOAT® – valmiiksi maalattu ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® on aidosta suomalaisesta puusta valmistettu ulkoverhous, joka antaa talolle kestävän pinnan kustannustehokkaasti. Se nopeuttaa rakentamista ja säästää maalauskuluissa, sillä sitä ei tarvitse pintakäsitellä enää työmaalla – eikä huoltomaalata seuraavaan 15 vuoteen.

TOPCOAT® on nopea ja vaivaton ulkoverhous

Siparila TOPCOAT® on täysin uudenlainen ulkoverhoilu, joka säästää aikaa ja rahaa rakennustyömaalla. Täysin valmiiksi maalatut paneelit eivät vaadi mitään pintakäsittelyä enää työmaalla, mikä tehostaa rakentamista etenkin talviaikaan. Paneelien erityislaatuinen muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon, eivätkä epäpuhtaudet ja vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Ulkoverhous kestää vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti vuodesta toiseen. Kun pinta maalataan kolmesti, huoltomaalaustakaan ei tarvita jopa seuraavaan 15 vuoteen.

Jopa 15 vuotta ilman maalaushuolia

TOPCOAT®-ulkoverhouksen huoltomaalausväliä on pidennetty maalaamalla ulkoverhouspaneelit kolmeen kertaan. Paksumpi maalipinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta, ja huoltomaalausta ei tarvita seuraavaan 15 vuoteen. Jotta julkisivu säilyy kestävänä ja näyttävänä, se on kuitenkin muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois.

Tutustu Topcoat-ulkoverhouspaneeliin tarkemmin

Palosuojattu TOPCOAT-ulkoverhoilu

Palosuojattu ulkoverhous

TOPCOAT®-ulkoverhoilupaneelit voidaan palosuojata korkeimpaan B-s1, D0-paloluokkaan. Palosuojauksessa huolehditaan paneelin kestävyydestä UV-säteilyä ja veden haitallisia vaikutuksia vastaan sekä parannetaan puun palonkesto-ominaisuuksia palonestomaalauksella. Palosuojattua ulkoverhouspaneelia voidaan käyttää kerrostalojen, hoivakotien ja muiden P1-paloluokan rakennusten julkisivuissa.

 

Lue lisää palosuojatusta ulkoverhouksesta

Siisti ilme pienemmällä hävikillä

TOPCOAT®-paneelien päätyponttaus mahdollistaa sujuvat jatkokset suurillakin pinnoilla. Päätyponttauksen ansiosta paneelit voidaan kiinnittää suoraan toisiinsa, eikä paneelien kiinnitys ole enää sidoksissa pystypuihin. Näin kaikki paneelit saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti, ja asennuksessa syntyvä materiaalihukka vähenee jopa 10 %. Päätypontattujen paneelien saumat ovat tiiviit ja huomaamattomat, joten ulkoverhous saa eheän ja siistin ilmeen. 

TOPCOAT-ulkoverhoilu, kuultavat sävyt
TOPCOAT-ulkoverhoilusta löytyy eri vaihtoehtoja tilauksesta

Tilauksesta useita eri vaihtoehtoja

TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleita on saatavissa nopeasti varastosta 4 eri sävyssä ja kahtena eri profiilina. Niitä voidaan myös valmistaa tilauksesta kaikissa ulkoverhousprofiileissa. Kuultavat sävyt taittuvat kauniisti TOPCOAT®-ulkoverhouspaneeleiden pinnalla. Kuultavissa sävyissä ei kuitenkaan ole yhtä paljon pigmenttiä kuin peittävissä sävyissä, minkä vuoksi verhous ei ole yhtä kestävä auringon UV-säteilyä vastaan. Kuultavilla sävyillä käsitellyt TOPCOAT®-julkisivut tuleekin huoltomaalata 2–5 vuoden välein paneeleiden kestävyyden takaamiseksi.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!