Ulkoverhouksen viimeistely

Aidosta puusta valmistetut viimeistelytuotteemme antavat viimeistellyn silauksen visiollesi. Luo taloosi persoonallisia yksityiskohtia tuotteillamme, jotka saat valmiiksi maalattuna. Nurkkalaudoilla ja smyygilaudoilla viimeistelet talosi julkisivun helposti, kestävästi ja tyylikkäästi.

Viimeisteltyjä yksityiskohtia

Julkisivu suojaa kotiasi vuosikymmeniä eteenpäin. Tämän takia on tärkeää kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin, joilla saadaan rakennuksen pinnat viimeisteltyä tyylikkäästi ja parannettua julkisivun kestävyyttä. Viimeistelyvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota ikkunoiden rajaukseen ikkunasmyygeillä. Näin ikkunan ja talon rakenteen rajapinnat pysyvät suojassa. Toinen tärkeä suojattava osa on talon nurkkarakenteet. Muista aina varmistua, että julkisivussa käytettyjen paneeleiden katkaisupinnat ovat maalattuja ennen nurkkalautojen asennusta. Valikoimastamme löydät niin kapeita kuin leveitä nurkkalautoja julkisivusi viimeistelyyn.

Ikkunasmyygi

Valmiiksi maalattu ja määrämittaan sahattu ikkunasmyygi alumiinilistalla nopeuttaa työmaalla tehtävää asennusta. Erikoismuotoillun alumiinilistan avulla ikkunasmyygi asettuu helposti paikoilleen ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. Alumiinilista vähentää puun luonnollisesta elämisestä aiheutuvia ongelmia ajansaatossa. Alumiinilistan toleranssi ja profiili mahdollistavat tiiviin lopputuloksen ilman kiilauksia ja tiivistysmassaa. Siparilan smyygiratkaisu toimii niin modernissa ikkunasmyygissä kuin perinteisen pielilaudan kanssa käytettynä. Myös ongelmallisten vinojen ikkunoiden tiivis viimeistely onnistuu Siparilan ikkunasmyygeillä.

Valmis nurkka

Perinteiset leveämmät nurkat asennetaan nopeasti valmis nurkilla. Valmis nurkat ovat valmiiksi muotoon liimattuja nurkkalautoja, jotka eivät irvistele ajan kuluessa kuten irtonaiset nurkkalaudat. Siparilan valmiiksi maalatuilla valmis nurkka viimeistelet ulkonurkat tyylikkäästi ja nopeasti. Valmis nurkat on pohjakäsitelty huolellisesti sekä maalattu kertaalleen 3-sivulta pintamaalilla. Ulkonurkkalistojen pintamaalikerros suojaa puuta rakennusvaiheen ajan ja tekee lopputuloksesta viimeistellyn näköisen. Pintamaalattu lauta kuluttaa myös vähemmän maalia ja nopeuttaa maalaamista rakennuksen viimeistelyvaiheessa. Valmis nurkat kiinnitetään päältänaulaamalla ja ne tulee pintamaalata vielä kertaalleen pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi.

Jakolista

Jakolistan avulla ulkoverhouksestasi tulee täysin viimeistelty. Sen avulla voit muuttaa esimerkiksi ulkoverhouspaneelien suuntaa niin, että ulkoverhouksen ulkonäkö ei kärsi. Katso lisää videolta!

Ota yhteyttä

Siparila - Passion for Wood