Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

Ulkoverhouksen viimeistely

Aidosta puusta valmistetut viimeistelytuotteemme antavat viimeistellyn silauksen visiollesi. Luo taloosi persoonallisia yksityiskohtia tuotteillamme, jotka saat valmiiksi maalattuna. Nurkkalaudoilla ja smyygilaudoilla viimeistelet talosi julkisivun helposti, kestävästi ja tyylikkäästi.

Viimeisteltyjä yksityiskohtia

Julkisivu suojaa kotiasi vuosikymmeniä eteenpäin. Tämän takia on tärkeää kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin, joilla saadaan rakennuksen pinnat viimeisteltyä tyylikkäästi ja parannettua julkisivun kestävyyttä. Viimeistelyvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota ikkunoiden rajaukseen ikkunasmyygeillä. Näin ikkunan ja talon rakenteen rajapinnat pysyvät suojassa. Toinen tärkeä suojattava osa on talon nurkkarakenteet. Muista aina varmistua, että julkisivussa käytettyjen paneeleiden katkaisupinnat ovat maalattuja ennen nurkkalautojen asennusta. Valikoimastamme löydät niin kapeita kuin leveitä nurkkalautoja julkisivusi viimeistelyyn.

Ikkunasmyygi

Valmiiksi maalattu ja määrämittaan sahattu ikkunasmyygi alumiinilistalla nopeuttaa työmaalla tehtävää asennusta. Erikoismuotoillun alumiinilistan avulla ikkunasmyygi asettuu helposti paikoilleen ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. Alumiinilista vähentää puun luonnollisesta elämisestä aiheutuvia ongelmia ajansaatossa. Alumiinilistan toleranssi ja profiili mahdollistavat tiiviin lopputuloksen ilman kiilauksia ja tiivistysmassaa. Siparilan smyygiratkaisu toimii niin modernissa ikkunasmyygissä kuin perinteisen pielilaudan kanssa käytettynä. Myös ongelmallisten vinojen ikkunoiden tiivis viimeistely onnistuu Siparilan ikkunasmyygeillä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.