Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

LEHTIKUUSI – puuta aidoimmillaan

Lehtikuusi on luontaisilta ominaisuuksiltaan erittäin kestävä ja kova rakennusmateriaali. Se sisältää luonnon omia suoja-aineita kuten pihkaa, hartseja ja mineraaleja. Valmistamme lehtikuusesta ulkoverhouspaneeleita ja terassilautoja. Lehtikuusi ulkoverhous voidaan palosuojata tai käsitellä kuultavalla puunsuojalla.
Piilokiinnitettävä ulkoverhous

Säänkestävä julkisivu

Lehtikuusesta valmistetuilla ulkoverhouspaneeleilla luodaan luonnollinen ilme julkisivulle. Lehtikuusi paneelit valmistetaan piilokiinnitettäville TOPCOAT-profiileille. Paneelien muoto mahdollistaa piilokiinnityksen, joka jättää naulankannat piiloon eikä vesi pääse vahingoittamaan puuta kiinnitysjäljistä. Lopputuloksena kestävä, naulaton julkisivu. Huomaa, että lehtikuusi harmaantuu ajansaatossa.

Luonnollista puupintaa

Lehtikuusi ei ulko-olosuhteissa tarvitse pintakäsittelyä, koska se kestää lahoamatta noin 20-30 vuotta maasta irti asennettuna. Lehtikuusi harmaantuu käsittelemättömänä auringonvalon ja kosteuden johdosta kelon harmaaksi noin 2-3 vuoden kuluessa. Väri muuttuu ensimmäisenä kohdista, jotka ovat eniten säälle alttiina ja tasoittuu olosuhteista riippuen muutaman vuoden aikana.  Puun harmaantumista voidaan hidastaa käsittelemällä puu kuultavilla puunsuoja-aineilla. Jotta lehtikuusipinnat säilyvät kestävinä ja näyttävinä, ne on muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta sekä pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet puun pinnalta pois. Valmistamme lehtikuusesta ulkoverhouspaneeleita piilokiinnitettävissä TOPCOAT-ulkoverhouspaneeleiden UTS ja UTV-muodoissa sekä terassilautoja useassa eri leveydessä.

Milla Alftan valitsi Siparila lehtikuusi-tuotteet omalle terassilleen!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.