×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Ulkoverhouspaneelit nopeasti varastosta

toukokuu 18, 2017

Valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli tontille jopa 3 päivässä. Kiinnostaako heti valmiit pinnat vai olisiko mukava tarttua kesällä pensseliin?

1. Valmiiksi maalattu, ei työmaalla maalausta ja 15 vuoden takuu

Siparila Topcoat ulkoverhouspaneelit ovat täysin valmiiksi maalattuja. Asennuksen jälkeen päästään heti pihatöihin ja julkisivu kestää tuulen, sateen ja auringon kuluttavan vaikutuksen jopa 15 vuotta.  Siparila Topcoat on kestävä ulkoverhous, joka on maalattu kolmeen kertaan eikä vesi pääse vahingoittamaan puuta edes naulankannoista.

Valittavanasi on 4 sävyä; valkoinen, harmaa, ruskea ja beige.

2. Helposti puhtaana pidettävä pinta, valittavana Vinha-värikartan sävyt

Vinha ulkoverhouspaneelit jättävät rakentajalle mahdollisuuden päättää lopullinen sävy taloon vasta asennuksen jälkeen. Vinha-paneelit ovat kahteen kertaan maalattuja, mikä antaa suojan paneeleille ja kauniin ulkoasun talolle rakennusvaiheen ajan. Ulkoverhouspaneeleiden sileäpinta helpottaa verhouksen puhtaanapitoa sekä kuluttaa vähemmän maalia viimeistelymaalauksessa.

Valittavanasi on Tikkurila Vinha-värikartan lukuisat sävyt.

3. Perinteinen ulkoverhous kestävällä pinnalla

Platina Plus ulkoverhoukset ovat kertaalleen pohjamaalattuja ja pintamaalattuja. Platina Plus ulkoverhoukset naulataan perinteisesti paneelin päältä ja vaativat kestääkseen vielä yhden maalauskerran työmaalla. Valittavanasi on 4 sävyä, jotka taittuvat työmaalla yhdellä maalauskerralla kymmeniksi Tikkurilan Puutalot värikartan eri sävyiksi.

Ota yhteyttä myyntiimme! Kerromme mielellämme lisää!

 

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →