×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

MinunValo – mikrosementtiä ja struktuuripaneelia

heinäkuu 24, 2017

MinunValo on tyylikäs ja puhdaslinjainen koti, jonka materiaalivalinnoissa yhdistyvät puu, teräs ja mikrosementti. Suuret ikkunat niin ylä- kuin alakerrassa suorastaan kutsuvat luonnon sisään.

sauna kylpyhuone mikrosementti struktuuripaneeli musta paneeli laatta laattalattiamusta struktuuripaneeli laatta kylpyhuone sauna lauteet

Spa-osaston katossa ja saunassa on käytetty mustaa Struktuuripaneelia, joka sopii kauniisti yhteen vaaleiden lauteiden ja spa-tilan mikrosementin kanssa. Struktuurin 176 mm leveä tumma paneeli tuo syvyyttä muuten vaaleaan tilaan.

pesutila kosteiden tilojen sisustaminen laatta suihku sauna struktuuripaneeli musta sauna mikrosementti vaaleat lauteet haapa

Saunaan vastapäätä ikkunan alle sijoitettu valkoinen ovaalin muotoinen amme on upea vastapaino tummalle saunalle. Saunan lasiseinä sitoo saunan spa-tilaan ja mahdollistaa upean järvinäkymän saunan lauteille saakka. Mikrosementin luonnollinen pinta on täydellinen pari kohokuvioiselle struktuuripaneelille.

minunvalo stuktuuripaneeli mikrosementti kylpyhuone sauna laatta

MinunValo on mielenkiintoinen kohde kokonaisuudessaan. Messukohteessa on parhaillaan käytössä Terve talo -sertifiointi VTT:n toimesta.

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →