×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Moderniin saunaan uusia vivahteita – saunapaneeli

lokakuu 7, 2015

Suomalaiseen saunaan uusia sävyjä rohkeasti – moderni saunapaneeli

Usein monilla meistä mielikuva saunasta on se vanha mäntypaneelinen kotisauna, hieman jo ehkä kellastununeella pinnalla. Nyt myös saunaan on lupa laittaa väriä ja säihkettä.  Hiekka ja musta ovat tulleet Siparilan Helmiäisharmaan Struktuuri 176 rinnalle nyt myös saunaan. Valikoima saunatuotteissa on lisääntynyt myös kuultavilla Haapa-paneeleilla.

Struktuuri 176- tuoteperheeseen uusia sävyjä saunasisustamiseen

siparila_struktuuri_176_kuultava_hiekka_saunapaneeli.web

Hiekan sävyinen Struktuuri 176 pitää luonnon lähellä saunassa

Siparila on tuonut tämän syksyn saunamallistoon Struktuuri 176 tuoteperheeseen uusina sävyinä kuultavan hiekan ja mustan. Leveän struktuuri- sisustuspaneelin salaisuutena on sen liimattu suomalainen kuusi raaka-aineena, mikä mahdollistaa näinkin leveän paneelin valmistuksen ja käytön ilman puulle ominaisia piirteitä, kuten muotoelämistä ja pihkaantumista. Raaka-aineena käytetty suomalainen kuusi pihkaantuu mäntyä vähemmän saunaolosuhteissa.   Pihkaantumisesta ei aidossa puumateriaalissa päästä kuitenkaan ikinä kokonaan eroon. Pihkaantuminen on puun ominaisuus ei  siis vika.

siparila_struktuuri_176_musta_saunapaneeli_1.web

Struktuuri176 mustana on elegantti valinta saunaan

Mustalla Struktuurilla tuodaan magiaa saunomiseen

Musta tuo aina hieman mystiikkaa olemassa olollaan sisustuksessa. Mustan saunasisutuksen viimeistelee vaaleat lauteet ja sävymaailmaan sopivat laatat. Vaalean ja tumman yhteinen sointu on saunassa taattua.  Struktuurin hienoharjattu pinta pitää luonnollisen puun tunteen mukana saunassa syiden kuultaessa läpi. Muiden Siparilan sisustuspaneleeiden tapaan myös nämä ovat piilokiinnitettäviä, jolloin valmista pintaa ei rikota enään naulaamalla.

siparila_haapa_saunapaneeli_kuultava_valkoinen.web

Haapa- saunapaneeleissa kuultaa puun syyt

Tälle syksylle Siparilan saunatuotteista löytyy myös valmiiksi pintakäsitellyt Haapa- paneelit. Kolmessa eri kuultavan sävyssä sauna saa uuden ilmeeen tyylikkäästi. Valittavanasi ovat kuultavan valkoinen, musta ja harmaa.

Kuultavan valkoinen haapa-saunapaneeli on tyylikäs valinta moderniin makuun. Tarkkasilmäinen huomaa myös haapa-paneelin olevan naulaton piilosta kiinnitettävä tuote.  Valmiiksi käsitelty saunapaneeli on huoleton valinta, kun asennuksen jälkeiselle maalaukselle ei ole enään tarvetta. Kuultavan harmaa ja musta tuovat myös upeita vivahteita saunaan!

 

Päätyponttaus mahdollistaa sulavat jatkokset ja vähentää materiaalihukkaa

Saunaan soveltuvat leveät Struktuuri paneelit  ovat päätypontattuja, mikä mahdollistaa kauniit näkymättömät jatkokset ja erittäin vähäisen materiaalihukan asennettaessa. Muistathan, että Struktuuri- saunapaneelit soveltuvat yhtä hyvin myös kodin muuhun sisustamiseen.  Musta Struktuuri 176 yhdistää ihanasti saunatilat, takkahuoneen ja suihkutilat.

siparia_struktuuri_176_musta_pesuhuoneen_kato.web

Musta struktuuri 176 sisustuspaneeli on ihanan mystinen

siparila_struktuuri_musta_takkahuone.web

Saunaan soveltuvat struktuuri- paneelit soveltuu myös muuhun kodin sisustamiseen loistavasti

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →