USVA-sisustuspaneelit

USVA-sisustuspaneelin pinta elää valon mukana. Seinäpaneelin selkeälinjaiset, suorat muodot ja mikrohiottu pinta tuovat puun luonteen kauniisti esille ja tekevät paneelista upean katseenvangitsijan erityisesti pelkistettyihin tiloihin. Yksinkertaisesti kaunista.
Kohokuvioitua pintaa ja ripaus kiiltoa

Korosta pintaa valaistuksella

USVA-sisustuspaneelilla on samettisen pehmeästi kiiltävä pinta, joka elää valaistuksen mukana. Sävyvaihtoehtoina ovat luonnollinen kuultava hiekka sekä metallinhohtoa tilaan tuova helmiäisharmaa. Selkeälinjaiset muodot ja aidon puun syykuviot koristavat tilaa yksinkertaisen kauniilla tavalla. USVA-sisustuspaneelit on valmistettu aidosta puusta – tästä johtuen paneelin pinnassa on pieniä puun oksia, jotka kuuluvat aitoon puuhun. Kontrastiseinien lisäksi USVA-paneeleita voi käyttää myös katossa.

 

siparila_sisustuspaneeliusva_sts_sisustus

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Siparila - Passion for Wood