Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

USVA-sisustuspaneelit

USVA-sisustuspaneelin pinta elää valon mukana. Seinäpaneelin selkeälinjaiset, suorat muodot ja mikrohiottu pinta tuovat puun luonteen kauniisti esille ja tekevät paneelista upean katseenvangitsijan erityisesti pelkistettyihin tiloihin. Yksinkertaisesti kaunista.
Kohokuvioitua pintaa ja ripaus kiiltoa

Korosta pintaa valaistuksella

USVA-sisustuspaneelilla on samettisen pehmeästi kiiltävä pinta, joka elää valaistuksen mukana. Sävyvaihtoehtoina ovat luonnollinen kuultava hiekka sekä metallinhohtoa tilaan tuova helmiäisharmaa. Selkeälinjaiset muodot ja aidon puun syykuviot koristavat tilaa yksinkertaisen kauniilla tavalla. USVA-sisustuspaneelit on valmistettu aidosta puusta – tästä johtuen paneelin pinnassa on pieniä puun oksia, jotka kuuluvat aitoon puuhun. Kontrastiseinien lisäksi USVA-paneeleita voi käyttää myös katossa.

 

Kohokuvioinen pinta

Puun kaunis kuvio pääsee USVA-paneeleissa edustavasti esiin kohokuvioisen pinnan ansiosta. Pienet oksat kuuluvat paneelin luonteeseen.

Siparila USVA-sisustuspaneeli, helmiaisharmaa
Siparila USVA-sisustuspaneeli, hiekka

Ei näkyviä naulankantoja

USVA-sisustuspaneeleissa on piilokiinnitys mahdollisuus. Piilokiinnityksen ansiosta naulankannat eivät jää näkyviin, joten lopputuloksena on kaunis ja tasainen puupinta. USVA-paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa siistit jatkokset ja säästää materiaalia asennusvaiheessa.

 

Lue lisää piilokiinnityksestä

Arjen kosketusta kestävä

USVA-sisustuspaneeli on päätypontattu ja suojattu roiskevettä* sekä arjen kulutusta vastaan. Se kestää arjen kolhuja, ja roiskevesisuojauksen ansiosta sitä voi käyttää myös esimerkiksi WC-tiloissa. Saunaan ja kylpyhuoneeseen USVA ei sovellu.

 

*kuultava hiekka

Siparila USVA-paneeli, helmiäisharmaa
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.