Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

USVA-sisustuspaneelit

USVA-sisustuspaneelin pinta elää valon mukana. Seinäpaneelin selkeälinjaiset, suorat muodot ja mikrohiottu pinta tuovat puun luonteen kauniisti esille ja tekevät paneelista upean katseenvangitsijan erityisesti pelkistettyihin tiloihin. Yksinkertaisesti kaunista.
Kohokuvioitua pintaa ja ripaus kiiltoa

Korosta pintaa valaistuksella

USVA-sisustuspaneelilla on samettisen pehmeästi kiiltävä pinta, joka elää valaistuksen mukana. Sävyvaihtoehtoina ovat luonnollinen kuultava hiekka sekä metallinhohtoa tilaan tuova helmiäisharmaa. Selkeälinjaiset muodot ja aidon puun syykuviot koristavat tilaa yksinkertaisen kauniilla tavalla. USVA-sisustuspaneelit on valmistettu aidosta puusta – tästä johtuen paneelin pinnassa on pieniä puun oksia, jotka kuuluvat aitoon puuhun. Kontrastiseinien lisäksi USVA-paneeleita voi käyttää myös katossa.

 

Kohokuvioinen pinta

Puun kaunis kuvio pääsee USVA-paneeleissa edustavasti esiin kohokuvioisen pinnan ansiosta. Pienet oksat kuuluvat paneelin luonteeseen. USVA-paneeleita on saatavissa kahtena eri leveytenä; 95 mm leveänä ja 120 mm leveänä.

95 mm leveän USVA-paneelin sävyinä ovat upeat helmiäishelmi ja helmiäishopea

120 mm leveän USVA-paneelin sävyinä ovat kuultava hiekka sekä helmiäisharmaa

Pyydä tarjous USVA-paneelista
Siparila USVA-sisustuspaneeli, helmiaisharmaa
Siparila USVA-sisustuspaneeli, hiekka

Ei näkyviä naulankantoja

USVA-sisustuspaneeleissa on piilokiinnitys mahdollisuus. Piilokiinnityksen ansiosta naulankannat eivät jää näkyviin, joten lopputuloksena on kaunis ja tasainen puupinta. USVA-paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa siistit jatkokset ja säästää materiaalia asennusvaiheessa.

 

Lue lisää piilokiinnityksestä

Arjen kosketusta kestävä

USVA-sisustuspaneelin kuultavan hiekan sävy on suojattu roiskevettä vastaan. Roiskevesisuojauksen ansiosta sitä voi käyttää myös esimerkiksi WC-tiloissa. Saunaan ja kylpyhuoneeseen USVA-paneelit eivät sovellu, eivätkä ne kestä suoraa vesikosketusta.

Siparila USVA-paneeli, helmiäisharmaa
siparila_sisustuspaneeliusva_sts_sisustus

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.