Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

Pintamaalattu VAAJA-ulkoverhouspaneeli

Pintamaalatulla VAAJA-ulkoverhouksella pystyt nopeuttamaan rakentamista ja parantamaan julkisivun säänkestävyyttä. Uuden muotoilun ansiosta kiinnitysjäljet jäävät piiloon seuraavan paneelin alle, ja ulkosivu saa ehjän, naulattoman pinnan. Tämä ehkäisee veden ja epäpuhtauksien pääsyä puuhun ja antaa suojaa vaihtelevia sääolosuhteita vastaan kaikkina vuodenaikoina. Paneelit ovat myös päätypontattuja, mikä vähentää hukkaa jopa 10%. VAAJA-paneelit on pakattu helposti liikuteltaviin 4 kappaleen paketteihin, joissa ne säilyvät myös puhtaana.
Nopeuta rakentamista

Pintamaalattu, naulaton julkisivu

VAAJA-paneelit on pohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu. Pintamaalaus antaa puulle suojan rakentamisen ajaksi. Voit päättää lopullisen sävyn vasta kotisi valmistumisen jälkeen. Tyylikäs harmaa (sävy 603X) taittuu värikarttojen sävyihin. Huomaa, että tummat sävyt voivat vaatia kaksi maalauskertaa. VAAJA-paneeleiden aivan uusi UTU-muoto soveltuu niin pysty- kuin vaakaverhoukseenkin. VAAJA-paneeleille myönnetään 15 vuoden huoltomaalausvapaus, mikäli paneelit on piilokiinnitetty ja maalattu vuoden kuluessa asentamisesta.

Tehokas suoja säätä vastaan

VAAJA-paneelit on suojattu UV-säteilyn ja kosteuden haitallisia vaikutuksia vastaan. Tehtaalla tehty pintamaalaus suojaa puun pintaa rakentamisen ajan. Kestävän pinnan takaamiseksi paneelit on maalattava vuoden kuluessa asentamisesta Tikkurilan Ultra Classic-maalilla. Paras aika julkisivun maalaukseen on touko-kesäkuu, jolloin puu on kutistunut pienimpään muotoonsa. Näin maali peittää paneelin pinnan koko leveydeltä. VAAJA-ulkoverhouspaneeleiden päätyponttaus mahdollistaa tiiviit ja joustavat jatkokset, jotka säästävät materiaalia eivätkä ala irvistelemään puskusauman tavoin.

Vaaja ulkoverhous on valmiiksi pintamaalattu ulkoverhouspaneeli

Vaaja ulkoverhouksella saadaan täysin naulaton julkisivu

Uusi monikäyttöinen muoto

VAAJA-paneelit soveltuvat niin pysty- kuin vaakaverhoukseenkin. Uuden muotoilun ansiosta kiinnitysjäljet jäävät piiloon seuraavan paneelin alle, ja ulkosivu saa ehjän, naulattoman pinnan. Tämä ehkäisee veden ja epäpuhtauksien pääsyä puuhun ja antaa suojaa vaihtelevia sääolosuhteita vastaan kaikkina vuodenaikoina. VAAJA-ulkoverhouspaneelit on pakattu neljän kappaleen paketteihin. Paketteja on helppo kuljettaa ja paneelit säilyvät puhtaana työmaalla. Muista säilyttää paneelit irti maasta erillisellä muovilla suojattuna, ja huolehdi riittävästä tuuletuksesta varastoinnin aikana. Varastoi paneelit aina varjossa.

15 vuoden takuu

VAAJA-paneeleille myönnetään 15 vuoden huoltomaalausvapaus, mikäli paneelit on piilokiinnitetty ja maalattu vuoden kuluessa asentamisesta. Rekisteröi takuusi voimaan 30 päivän sisällä ostotapahtumasta. Siparila takaa, että ulkoverhouspaneeleiden maalikalvo kestää seuraavat 15 vuotta ilman huoltomaalausta. Huolehdi, että paneelit on asennettu Siparilan asennusohjeiden mukaan ja maalaus on suoritettu touko-kesäkuussa. Säästä myös kuitit maalista ja mahdollisesta maalaustyöstä. Takuu ei koske pitkäaikaisesta säärasituksesta aiheutuvaa värin muutosta. Muistathan myös pestä julkisivusi vuosittain. Julkisivua ei saa pestä painepesurilla.

Vaaja paneeleiden maalipinnan kestävyydelle myönnetään takuu

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.