Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

VALO-sisustuspaneelit

VALO-sisustuspaneelit ovat aivan uutta puulla sisustamiseen! Loihdi ihana puukatto ja piilota valot siististi sisäpaneeleiden väliin. Heli Mäkirannan ideoima kattopaneeli mahdollistaa led-nauhan kiinnittämisen paneelien väliseen saumaan.
Ihanaa valoa

Rimamaista raikkautta

VALO-sisustuspaneelien muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilan valaisemiseen. Paneelien välinen avosauma on suunniteltu siten, että led-nauha on mahdollista piilottaa paneelien väliin. Valo kuultaa kauniisti paneelien välistä ja tilaan voi suunnitella valaistuksen voimakkuuden led-nauhojen määrällä. VALO-sisäpaneelit ovat piilokiinnitettäviä jättäen naulankannat piiloon ja muodostaen yhtenäisen kattopinnan. VALO-sisustuspaneeleita on saatavissa peittävän valkoisena mäntynä ja kuultavan valkoisena koivuna. VALO-sisustuspaneelit on suunnitellut Heli Mäkiranta.

VALO kattopaneeli kuultava valkoinen koivu

Ei näkyviä naulankantoja

VALO-sisäpaneelit ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä peittävän ja kuultavan valkoiseksi. Paneelit voidaan asentaa piiloon naulaamalla ja lopputuloksena on kaunis, naulaton puupinta. VALO-sisäpaneeleiden pintakäsittelyssä on käytetty vesiohenteisia pintakäsittelyaineita, jotka ovat terveellisiä ja turvallisia käytössä. Ne suojaavat puuta likaantumiselta, auringon valolta ja kosteudelta, mutta sallivat puun sitoa ja vapauttaa kosteutta sisäilmaan.

Puun käyttö sisätiloissa luo raikkaan sisäilman

Rimamainen katto helposti

VALO-sisäpaneelit on suunniteltu erityisesti kattojen panelointiin. Paneeleiden syvään uurrettu muoto luo rimamaisen vaikutelman, mutta nopeuttaa asentamista ponttauksen ansiosta. Paneelit kiinnittyvät helposti toisiinsa eikä paneelien alle jäävää materiaalia tarvitse miettiä kuten rimakaton asennuksessa. Katot ovat suuria pintoja, joten suunnittele ennen asentamista paneelien jatkoskohtien paikat. VALO-paneeli ei ole päätypontattu.

VALO paneeli kuultava valkoinen koivu
VALO kattopaneeli kuultava valkoinen koivu

Puu lisää asumismukavuutta

Puu rauhoittaa ihmisen elimistöä monin tavoin.  Puusisustuksen on todettu muun muassa alentavan verenpainetta ja pulssia sekä vähentävän stressihormonien määrää. Tutkimuksiin osallistuneet ovat kuvanneet puupintoja kodikkaaksi, rauhoittavaksi ja lämmittäväksi.

Puu rauhoittaa mieltä
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.