Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

HETI VALMIINA VARASTOSTA

Jotta rakentaminen ei pysähtyisi pitkiin toimitusaikoihin, löydät varastostamme laajan valikoiman ulkoverhouspaneeleita. Voit valita täysin valmiin TOPCOAT®-paneelin pintamaalatun VAAJA-verhouksen tai perinteisen SILVER-ulkoverhouspaneelin. Saatavana myös ulkoverhouslaudat ikkunan pieliin ja nurkkiin. Tervetuloa tutustumaan varastovalikoimaamme!

Unohda pitkät toimitusajat

Rakentamisessa aika on rahaa. Tärkeää on saada työvaiheet kulkemaan jouhevasti ja valita oikeat materiaalit oikeaan paikkaan. Varastovalikoimastamme löydät täysin valmiiksi maalatut TOPCOAT®-paneelit, jotka eivät vaadi työmaalla enää jälkikäsittelyä sekä kertaalleen pintamaalatut VAAJA- ja SILVER-paneelit, joiden sävyä voi vielä vaihtaa julkisivun valmistumisen jälkeen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse omaan rakennusprojektiisi sopiva paneeli.

Topcoat® – täysin valmis ulkoverhouspaneeli

TOPCOAT®-ulkoverhous on maalattu täysin valmiiksi. Paksu maalipinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta, ja huoltomaalausta ei tarvita seuraavaan 15 vuoteen. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto jättää naulankannat piiloon ja parantaa julkisivun säänkestävyyttä. TOPCOAT®-ulkoverhouksen päätypontit nopeuttavat rakentamista, koska jatkokset voidaan sijoittaa joustavasti julkisivupaneloinnin edetessä.  

 

VINHA-ulkoverhouspaneeli rivitalossa

Pintamaalattu VAAJA-paneeli

Kertaalleen pintamaalattu VAAJA-ulkoverhouspaneeli on helppo vaihtoehto rakentamiseen ja remontoimiseen. Asennuksen jälkeen tarvitaan vain yksi pensselimaalauskerta, jolla saat haluamasi sävyn talosi julkisivulle. VAAJA-paneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä eli naulankannat jäävät piiloon eikä vesi tai epäpuhtaudet pääse puuhun kiinnitysjäljistä. VAAJA-ulkoverhous pakataan helposti kuljetettaviin 4 kappaleen paketteihin, mikä suojaa paneeleita lialta.

Huomaa, että tummat sävyt voivat vaatia 2 maalauskertaa.

 

Tutustu VAAJA-paneeliin

Perinteinen SILVER

SILVER on hienosahapintainen, teollisesti pohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, jossa naulankannat saavat näkyä. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää maalausta ja antaa paneelille näyttävän, suojaavan pinnan jo rakennusvaiheessa. Laadukkaan pintakäsittelyn ja paksujen paneelien ansiosta SILVER -ulkoverhous kestää erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita ilman sinistymistä ja homehtumista.

Tutustu SILVER-ulkoverhouspaneeliin
Platina plus ulkoverhous soveltuu omakotitaloon
Pintamaalattu ulkoverhouslauta nopeuttaa rakentamista

Siistit nurkat ja ikkunanpielet

Viimeistele kotisi valmiiksi pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla. Näin jo rakennusaikana talosi on suojattu säätä vastaan ja saat hieman lisäaikaa viimeistelymaalaukseen. Ulkoverhouslautoja voi käyttää talon nurkkalautoina, räystäänalusissa, ikkunan pielissä sekä vaikka parvekkeen seinämateriaalina.

Tutustu Topcoat®- ulkoverhouslautaan
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.