Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

HETI VALMIINA VARASTOSTA

Jotta rakentaminen ei pysähtyisi pitkiin toimitusaikoihin, löydät varastostamme laajan valikoiman ulkoverhouspaneeleita. Voit valita täysin valmiin Topcoat®-paneelin, pintamaalatun Platina Plus-verhouksen tai sileäpintaisen Vinha-ulkoverhouksen. Saatavana myös ulkoverhouslaudat ikkunan pieliin ja nurkkiin. Tervetuloa tutustumaan varastovalikoimaamme!

Unohda pitkät toimitusajat

Rakentamisessa aika on rahaa. Tärkeää on saada työvaiheet kulkemaan jouhevasti ja valita oikeat materiaalit oikeaan paikkaan. Varastovalikoimastamme löydät täysin valmiiksi maalatut TOPCOAT®-paneelit, jotka eivät vaadi työmaalla enää jälkikäsittelyä sekä kertaalleen pintamaalatut PLATINA PLUS- ja VINHA-paneelit, joiden sävyä voi vielä vaihtaa julkisivun valmistumisen jälkeen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse omaan rakennusprojektiisi sopiva paneeli.

Topcoat® – täysin valmis ulkoverhouspaneeli

TOPCOAT®-ulkoverhous on maalattu kolmeen kertaan. Paksumpi maalipinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta, ja huoltomaalausta ei tarvita seuraavaan 15 vuoteen. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto jättää naulankannat piiloon ja parantaa julkisivun säänkestävyyttä. TOPCOAT®-ulkoverhouksen päätypontit nopeuttavat rakentamista, koska jatkokset voidaan sijoittaa joustavasti julkisivupaneloinnin edetessä.  

 

VINHA-ulkoverhouspaneeli rivitalossa

Sileäpintainen VINHA-paneeli

Kertaalleen pintamaalattu VINHA-ulkoverhouspaneeli on helppo vaihtoehto rakentamiseen ja remontoimiseen. Asennuksen jälkeen tarvitaan vain yksi pensselimaalauskerta, jolla saat Tikkurilan Vinha-värikartan mukaisen lopullisen sävyn talosi julkisivulle. VINHA-paneelissa on kaunis, sileä höyläpinta, joka nopeuttaa pensselimaalausta ja helpottaa julkisivun puhtaanapitoa. VINHA soveltuukin erityisen hyvin esimerkiksi pölyiseen kaupunkiympäristöön. VINHA-paneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä.

 

Tutustu VINHA-paneeliin

Perinteinen Platina Plus

PLATINA PLUS on hienosahapintainen, ympäripohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, jossa naulankannat saavat näkyä. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää pintakäsittelyä ja antaa paneelille näyttävän, suojaavan pinnan jo rakennusvaiheessa. Laadukkaan pintakäsittelyn ja paksujen paneelien ansiosta PLATINA PLUS -ulkoverhous kestää erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita ilman sinistymistä ja homehtumista.

Tutustu Platina Plus-paneeliin
Platina plus ulkoverhous soveltuu omakotitaloon
Pintamaalattu ulkoverhouslauta nopeuttaa rakentamista

Siistit nurkat ja ikkunanpielet

Viimeistele kotisi valmiiksi pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla. Näin jo rakennusaikana talosi on suojattu säätä vastaan ja saat hieman lisäaikaa viimeistelymaalaukseen. Voit valita hienosahapintaisen TOPCOAT®-ulkoverhouslaudan tai sileäpintaisen VINHA-ulkoverhouslaudan. Ulkoverhouslautoja voi käyttää talon nurkkalautoina, räystäänalusissa, ikkunan pielissä sekä vaikka parvekkeen seinämateriaalina.

Tutustu Topcoat®- ulkoverhouslautaan
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.