Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

HETI VALMIINA VARASTOSTA

Jotta rakentaminen ei pysähtyisi pitkiin toimitusaikoihin, löydät varastostamme laajan valikoiman ulkoverhouspaneeleita. Voit valita täysin valmiiksi maalatun Topcoat®-paneelin tai pintamaalatun Vaaja tai Silver ulkoverhouksen. Saatavana myös ulkoverhouslaudat ikkunan pieliin ja nurkkiin. Tervetuloa tutustumaan varastovalikoimaamme!

Unohda pitkät toimitusajat

Rakentamisessa aika on rahaa. Tärkeää on saada työvaiheet kulkemaan jouhevasti ja valita oikeat materiaalit oikeaan paikkaan. Varastovalikoimastamme löydät täysin valmiiksi maalatut TOPCOAT®-paneelit, jotka eivät vaadi työmaalla enää jälkikäsittelyä sekä kertaalleen pintamaalatut SILVER ja VAAJA-paneelit, joiden sävyä voi vielä vaihtaa julkisivun valmistumisen jälkeen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse omaan rakennusprojektiisi sopiva paneeli.

Topcoat® - täysin valmis ulkoverhouspaneeli

TOPCOAT®-ulkoverhous on maalattu täysin valmiiksi. Paksumpi maalipinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta, ja huoltomaalausta ei tarvita seuraavaan 10-20 vuoteen. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto jättää naulankannat piiloon ja parantaa julkisivun säänkestävyyttä. TOPCOAT®-ulkoverhouksen päätypontit nopeuttavat rakentamista, koska jatkokset voidaan sijoittaa joustavasti julkisivupaneloinnin edetessä. TOPCOAT®-paneelit kiinnitetään hakasilla piilosta naulaamalla.

Saatavana suoraan varastosta UTW 23×172 valkoinen (716L), harmaa (466Y), musta (0202)

Tutustu Topcoat-paneeliin
Topcoat-ulkoverhouspaneeli UTL-profiili
VINHA-ulkoverhouspaneeli rivitalossa

Pintamaalattu VAAJA-paneeli

Kertaalleen pintamaalattu VAAJA-ulkoverhouspaneeli on helppo vaihtoehto rakentamiseen ja remontoimiseen. Asennuksen jälkeen tarvitaan vain yksi pensselimaalauskerta, jolla saat valitsemasi sävyn talosi julkisivulle. VAAJA-paneelin kertaalleen pintamaalattu pinta nopeuttaa pensselimaalausta. Paneelit on pakattu 4 kappaleen paketteihin, joita on helppo kuljettaa ja säilyttää työmaalla. VAAJA-paneelit ovat muodoltaan piilokiinnitettäviä ja soveltuvat käytettäväksi niin vaaka- kuin pystyverhouksessa.

 

Lue lisää VAAJA-paneelista

Päältä naulattava SILVER

SILVER on hienosahapintainen, pohjamaalattu ja kertaalleen pintamaalattu ulkoverhouspaneeli, jossa naulankannat saavat näkyä. Kertaalleen tehty pintamaalaus nopeuttaa työmaalla tehtävää pintakäsittelyä ja antaa paneelille näyttävän, suojaavan pinnan jo rakennusvaiheessa. Laadukkaan pintakäsittelyn ja paksujen paneelien ansiosta SILVER -ulkoverhous kestää erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita ilman sinistymistä ja homehtumista.

Tutustu SILVER-ulkoverhouspaneeliin
Platina plus ulkoverhous soveltuu omakotitaloon
Pintamaalattu ulkoverhouslauta nopeuttaa rakentamista

Siistit nurkat ja ikkunanpielet

Viimeistele kotisi valmiiksi pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla. Näin jo rakennusaikana talosi on suojattu säätä vastaan ja saat hieman lisäaikaa viimeistelymaalaukseen. Ulkoverhouslautoja voi käyttää talon nurkkalautoina, räystäänalusissa, ikkunan pielissä sekä vaikka parvekkeen seinämateriaalina. Tutustu myös Siparilan ympärimaalattuun smyygilautaan, jolla vinotkin ikkunat saadaan viimeisteltyä tyylikkäästi.

Katso vinkit ulkoverhouksen viimeistelyyn
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.