Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

HETI VALMIINA VARASTOSTA

Jotta rakentaminen ei pysähtyisi pitkiin toimitusaikoihin, löydät varastostamme valmiiksi maalatut ulkoverhouspaneelit. Valmiiksi maalatut TOPCOAT®-paneelit ovat piilokiinnitettäviä ja lopputuloksena on täysin naulaton julkisivu. Sävyinä valkoinen, harmaa ja musta. Tervetuloa tutustumaan varastovalikoimaamme!

Unohda pitkät toimitusajat

Rakentamisessa aika on rahaa. Tärkeää on saada työvaiheet kulkemaan jouhevasti ja valita oikeat materiaalit oikeaan paikkaan. Varastovalikoimastamme löydät täysin valmiiksi maalatut TOPCOAT®-paneelit, jotka eivät vaadi työmaalla enää jälkikäsittelyä. Tutustu myös viimeistelytuotteisiimme, joilla rakennat nopeasti valmiiksi ikkunanpielet, nurkat ja räystäät.

Topcoat® - täysin valmis ulkoverhouspaneeli

TOPCOAT®-ulkoverhous on maalattu täysin valmiiksi. Paksumpi maalipinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta, ja huoltomaalausta ei tarvita seuraavaan 10-20 vuoteen. Paneeleiden piilokiinnitettävä muoto jättää naulankannat piiloon ja parantaa julkisivun säänkestävyyttä. TOPCOAT®-ulkoverhouksen päätypontit nopeuttavat rakentamista, koska jatkokset voidaan sijoittaa joustavasti julkisivupaneloinnin edetessä. TOPCOAT®-paneelit kiinnitetään hakasilla piilosta naulaamalla.

Saatavana suoraan varastosta UTW 23×172 valkoinen (716L), harmaa (466Y), musta (0202)

Tutustu Topcoat-paneeliin
Valmiiksi maalattu, piilokiinnitettävä Topcoat-L ulkoverhouspaneeli
Välimaalattu ulkoverhouslauta KHP. Maailmanpylväs, Jyväskylä

Siistit nurkat ja ikkunanpielet

Viimeistele kotisi valmiiksi pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla. Näin jo rakennusaikana talosi on suojattu säätä vastaan ja saat hieman lisäaikaa viimeistelymaalaukseen. Ulkoverhouslautoja voi käyttää talon nurkkalautoina, räystäänalusissa, ikkunan pielissä sekä vaikka parvekkeen seinämateriaalina. Tutustu myös Siparilan ympärimaalattuun smyygilautaan, jolla vinotkin ikkunat saadaan viimeisteltyä tyylikkäästi.

Katso vinkit ulkoverhouksen viimeistelyyn
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.