Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

Ulkoverhouksen viimeistely

Aidosta puusta valmistetut viimeistelytuotteemme antavat viimeistellyn silauksen visiollesi. Luo taloosi persoonallisia yksityiskohtia tuotteillamme, jotka saat valmiiksi maalattuna. Nurkkalaudoilla ja smyygilaudoilla viimeistelet talosi julkisivun helposti, kestävästi ja tyylikkäästi.

Viimeisteltyjä yksityiskohtia

Julkisivu suojaa kotiasi vuosikymmeniä eteenpäin. Tämän takia on tärkeää kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin, joilla saadaan rakennuksen pinnat viimeisteltyä tyylikkäästi ja parannettua julkisivun kestävyyttä. Viimeistelyvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota ikkunoiden rajaukseen ikkunasmyygeillä. Näin ikkunan ja talon rakenteen rajapinnat pysyvät suojassa. Toinen tärkeä suojattava osa on talon nurkkarakenteet. Muista aina varmistua, että julkisivussa käytettyjen paneeleiden katkaisupinnat ovat maalattuja ennen nurkkalautojen asennusta. Valikoimastamme löydät niin kapeita kuin leveitä nurkkalautoja julkisivusi viimeistelyyn.

Ikkunasmyygi

Valmiiksi maalattu ja määrämittaan sahattu ikkunasmyygi alumiinilistalla nopeuttaa työmaalla tehtävää asennusta. Erikoismuotoillun alumiinilistan avulla ikkunasmyygi asettuu helposti paikoilleen ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. Alumiinilista vähentää puun luonnollisesta elämisestä aiheutuvia ongelmia ajansaatossa. Alumiinilistan toleranssi ja profiili mahdollistavat tiiviin lopputuloksen ilman kiilauksia ja tiivistysmassaa. Siparilan smyygiratkaisu toimii niin modernissa ikkunasmyygissä kuin perinteisen pielilaudan kanssa käytettynä. Myös ongelmallisten vinojen ikkunoiden tiivis viimeistely onnistuu Siparilan ikkunasmyygeillä.

LUE LISÄÄ IKKUNASMYYGISTÄ

Valmiiksi maalattu ja muotoiltu nurkkalauta

Valmis nurkka

UUTUUS! Perinteiset leveät nurkat asennetaan nopeasti valmis nurkilla. Valmis nurkat ovat valmiiksi muotoon liimattuja nurkkalautoja, jotka eivät irvistele ajan saatossa, kuten irtonaiset nurkkalaudat. Valmis nurkilla talosi rakenteet ovat suojassa vedeltä ja epäpuhtauksilta.

 

Tutustu VALMIS NURKKAAN

Ulkonurkkalista

Ulkonurkkalista viimeistelee talosi nurkat tyylikkäästi. Ulkonurkkalista peittää lautojen katkaisupinnat ja suojaa talon rakenteita kosteudelta ja epäpuhtauksilta. Paneeleiden päät pitää kuitenkin suojata maalilla ennen ulkonurkkalistan asentamista.

Tutustu ULKONURKKALISTAAN
Valmiiksi maalattu nurkkalista talon ulkonurkkaan
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.