Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

VINHA – sileäpintainen ulkoverhous

Sileäpintaisessa VINHA-ulkoverhouspaneelissa yhdistyvät jälkikäsittelyn helppous ja kaunis, naulaton pinta. Paneeleille maalataan teollisesti kestävä kalvo, joka antaa suojaa jo rakennusvaiheessa ja nopeuttaa asennuksen jälkeistä maalausta. Maali tarttuu tiukasti paneelin sileään pintaan ja julkisivun puhtaanapito on helppoa sileän pinnan ansiosta. VINHA-paneeleihin voidaan valita Tikkurilan Vinha-värikartan lukuisista sävyistä oikea sävy omaan taloon.

Sileäpintainen ja kestävä ulkoverhous

Sileäpintaiset VINHA-ulkoverhouspaneelit saavat heti Siparilan tehtaalla kahdesti maalatun kalvon, joka suojaa paneeleita kosteudelta, auringolta ja epäpuhtauksilta jo rakennusvaiheessa. VINHA-ulkoverhouspaneelit maalataan lopulliseen sävyynsä vasta asennuksen jälkeen. Kestävyyden takaamiseksi maalauksessa kannattaa käyttää Tikkurilan Vinha-maalia, jonka värikartan lukuisat sävyt tarjoavat sopivan vaihtoehdon jokaiseen taloon. VINHA-ulkoverhouksen kaunis, sileä höyläpinta nopeuttaa pensselimaalausta ja helpottaa julkisivun puhtaanapitoa.

VINHA-ulkoverhoilussa ei ole näkyviä naulankantoja

Väriä vaille valmis sileä pinta

VINHA-ulkoverhouksessa valittavanasi on sekä vaakaverhoiluun että pystyverhoiluun sopivat paneelimuodot. Paneelien erityislaatuinen muoto jättää kiinnitysjäljet piiloon, mikä antaa julkisivulle yhtenäisen ilmeen. Se myös parantaa paneelien säänkestävyyttä, sillä vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta. Paneeleille maalataan Siparilan tehtaalla kestävä kalvo, joka suojaa puuta rakennusvaiheen ajan ja jättää lopullisen sävyvalinnan asennuksen jälkeen. Paneeleiden sileä pinta nopeuttaa lopullista maalausta ja kuluttaa vähemmän maalia. VINHA-paneelit tulee maalata 24 kuukauden kuluessa asennuksesta.

Tutustu Tikkurilan Vinhaan

Vaivatonta rakentamista

VINHA-paneeleiden käsittely työmaalla on helppoa. Paneelit on pakattu neljän kappaleen kutistekalvoon, mikä helpottaa paneelien siirtelyä työmaalla ja pitää ne puhtaana. Päätypontatut paneelit nopeuttavat asentamista ja mahdollistavat siistit jatkokset. Lopputuloksena on eheä seinä ja jopa 10 % pienempi materiaalihukka. VINHA-ulkoverhoukselle myönnetään 10 vuoden huoltomaalausvapaustakuu. Takuun edellytyksenä on, että paneelit on huolellisesti asennettu ja maalattu asennuksen jälkeen.

VINHA-vaakapaneelilla on viidentoistavuoden huoltomaalausvapaus
Viimeiste ulkoverhoilu Tikkurilan Vinhalla

Monipuoliset käyttömahdollisuudeet

VINHA-paneelit soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi katupölylle alttiille alueille kaupunkiympäristöön, sillä sen sileässä pinnassa ei ole pölylle yhtä hyvää tartuntapintaa kuin perinteisessä hienosahatussa pinnassa. VINHA on hyvä valinta myös vanhojen kohteiden restaurointiin, joissa on perinteisesti tasaiseksi höylätty puupinta. Näin vanhan rakennuksen pinnat saa uusittua menettämättä kulttuurihistoriallisesti arvokasta talon ilmettä.

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.