Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood

VIRE-sisustuspaneelit

Ristomatti Ratian suunnittelema VIRE-paneeli luo sisustukseen modernia eleganssia ja elävyyttä. Aaltoileva, kolmiulotteinen pinta leikkii varjoilla ja muuttaa muotoaan katselusuunnasta riippuen. VIRE-sisustuspaneeli soveltuu seinien lisäksi loistavasti myös kattopaneeliksi.
Luo eläviä pintoja

Ajatonta huippumuotoilua

VIRE-sisustuspaneelien muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota yhtenäisen puupinnan syntymiseen. Naulankannat jäävät paneelien kiinnityksessä piiloon jättäen näkyviin vain siistin, vaivattomasti osaksi viihtyisää kotia sulautuvan pinnan. Paneelin aaltoileva muotoilu edesauttaa miellyttävän akustiikan syntymistä, mikä tekee siitä piristävän sisustuselementin myös kahviloiden, toimistojen ja muiden julkisten tilojen sisustukseen. VIRE-paneelilla sisustaminen on nopeaa ja helppoa, koska paneelit on valmiiksi sävytetty. Puu patinoituu ajan kuluessa, mikä näkyy paneelin pinnalla kuultavien sävyjen asteittaisena tummumisena.

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen. Lue tämän päivän sisustustrendit täältä!

Katso asennusvideo
VIRE sisustuspaneeli, sävy: kuultava valkoinen saarni

Ota yhteyttä tai Pyydä tarjous

Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.