Jälleenmyyjät Etsi jälleenmyyjä

Siparila - Passion for Wood

VIRE-sisustuspaneelit

Risto-Matti Ratian suunnittelema VIRE-paneeli luo sisustukseen modernia eleganssia ja elävyyttä. Aaltoileva, kolmiulotteinen pinta leikkii varjoilla ja muuttaa muotoaan katselusuunnasta riippuen. VIRE-sisustuspaneeli soveltuu seinien lisäksi loistavasti myös kattopaneeliksi.
Luo eläviä pintoja

Ajatonta huippumuotoilua

VIRE-sisustuspaneelien muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota yhtenäisen puupinnan syntymiseen. Naulankannat jäävät paneelien kiinnityksessä piiloon jättäen näkyviin vain siistin, vaivattomasti osaksi viihtyisää kotia sulautuvan pinnan. Paneelin aaltoileva muotoilu edesauttaa miellyttävän akustiikan syntymistä, mikä tekee siitä piristävän sisustuselementin myös kahviloiden, toimistojen ja muiden julkisten tilojen sisustukseen. VIRE-paneelilla sisustaminen on nopeaa ja helppoa, koska paneelit on valmiiksi sävytetty. Puu patinoituu ajan kuluessa, mikä näkyy paneelin pinnalla kuultavien sävyjen asteittaisena tummumisena.

Ei näkyviä naulankantoja

VIRE-paneelin muotoilu jättää kiinnitysjäljet piiloon ja antaa paneloinnille yhtenäisen ilmeen. Voit asentaa VIRE-paneelin vaakaan tai pystyyn. Pystyyn asennettuna paneeli korostaa tilan korkeutta ja vaakaan asennettuna tilan leveyttä. Nyt uutuutena VIRE saarni, jota voit käyttää myös saunan paneloinnissa.

Huomaa, että VIRE-paneelit eivät ole päätypontattuja, jonka vuoksi ne pitää tasata ennen asennusta. Koivun ja saarnin pituudet vaihtelevat. Varmista aina pituus tilauksen yhteydessä.

Katso kuinka VIRE-paneelia käytettiin asuntomessuilla

Sävytä kotiisi tunnelmaa

Tutustu VIRE-paneelin neljään sävyvaihtoehtoon. Jos peittävä valkoinen, kuultava hiekka, luonnollinen koivu tai ylellinen saarni ei ole etsimäsi, voit tiedustella omaa sävyäsi mittatilaustyönä myynniltämme.

 

Tutustu VIRE-paneelin tuotetietoihin
Siparila VIRE-seinäpaneeli musta
Siparilan saarni VIRE-paneelia käytetään Kannustalo Saimaan Harmajassa, Asuntomessut 2017

Myös kattojen panelointiin

VIRE-sisustuspaneelit sopivat loistavasti sekä seinien että kattojen panelointiin. Muista kattojen paneloinnissa asentaa VIRE-paneelin urospontti katselusuuntaan kohden.

Helppo asennus

Puulla luot upeita pintoja sisutukseesi. Puulla sisustettuja huoneita pidetään usein lämpiminä, viihtyisinä ja rentouttavina tiloina, jotka auttavat stressin hallinnassa. Kaikki Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä mahdollistaen naulattomat pinnat. Videolla annamme vinkkejä ja ohjeita piilonaulattavien paneeleiden asentamiseen.

Katso asennusvideo
Vire-seinäpaneeli, materiaalina koivu
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.