Siparila - Passion for Wood
Siparila - Passion for Wood
Hae
Tarjouspyyntö
0

Asuntomessut 2018: luonnollista puuta, valkoista ja tummia sävyjä

Tänä vuonna Asuntomessuilla Porissa nähdään raikasta valkoista ja tyylikkäitä kontrasteja puusta taiottuna. Asuntomessut tarjoavat upean tilaisuuden tutustua myös Siparilan paneeleihin paikan päällä. Paneeleitamme on käytetty näissä kolmessa upeassa kohteessa – ota messukohdevinkit talteen ja tutustu samalla tarkemmin tuotteisiin. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön sivun lopussa olevalla lomakkeella.

 

Kohde 3: Jokisimpukka, asunto G

sauna voidaan paneloida kolmiulotteisella vire-paneelilla ja tasaisella valkoisella haapa-paneelilla

Sauna on suomalaisen arjen ja juhlan pyhättö. Saunan sisustamiseen on nykyään valittavissa perinteisen tervaleppäpaneelin sijaan useita eri vaihtoehtoja. Saunassa ollaan kuitenkin totuttu näkemään hyvin perinteisiä suorareunaisia paneelimuotoja. Tänä vuonna Jokisimpukka-kohteessa sauna sisustettiin kolmiulotteisella VIRE-paneelilla ja sileällä HAAPA-saunapaneelilla. VI RE-paneelin aaltomainen muoto tuo elävyyttä ja luonnetta hennon valkoisen HAAPA saunapaneelin rinnalla. Kuultavaksi valkoiseksi käsitelty saarnipaneeli päästää luonnon valloilleen, kun saarnin sydän ja pintapuun sävyvaihtelut leikittelevät sopuisasti katossa ja takaseinällä. Valkoinen, vähäeleinen haapa seinissä ja lauteissa rauhoittaa tilan tunnelmaa.

Tutustu VIRE-paneeliin Tutustu HAAPA-saunapaneeliin

Kohde 25: Jetta-talo / KodinTerra

Ehdottomasti kannattaa käydä piipahtamassa tässä kohteessa ihailemassa tyylikästä ruokailutilaa. Valkoista tasaista pintaa on elävöitetty harmaalla seinällä, johon on asennettu harmaa rimoitus haastamaan valkoisten pintojen tasaisuutta. Paksut rimat tasaisen harmaalla levypinnalla on yhtä aikaa eleetön, mutta tyylikäs sisustuselementti, joka tuo luonnetta tilaan. Kodinhoitohuoneessa VIRE-paneelilla on sisustettu katto ja välitila. Luonnollinen koivu tuo lämpöä valkoisten kaappien rinnalle. VIRE-paneeli on saunasuojattu, mikä suojaa puuta lialta ja vedeltä.

valkoista pintaa voi piristää harmaalla rimoituksellavire-paneeli kuultavana koivuna kodinhoitohuoneen katossa ja seinässä

koivusta valmistettu koo paneeli sopii katto ja seinäpaneeliksiMakuuhuoneesta löytyy myös ihania ideoita puusisustajille. Kaikkia kolmea eri KOO-paneelin muotoa on yhdistetty mustassa sängynpäädyssä. Kuultava musta antaa koivun pinnan hentoisesti kuultaa läpi samalla kun valeurat leikkivät puun pinnalla paneloinnin edetessä.

 

Tutustu KOO-paneeliin

 

Kohde 24: Villa Sun

Keittiö on yksi keskeisimmistä kodin tiloista. Keittiön pitää olla toimiva ja viihtyisä. Tässä raikkaan valkoisessa keittiössä päivä paistaa syksyn sateidenkin keskellä. Leveä paneeli kapealla paneelien välisellä avosaumalla korostaa mukavasti linjakkuutta, joka jatkuu eri jaolla valkoisessa keittiön kaapistossa. Kohteen kaikkiin kattoihin asennettiin kosteudenkestävä, mattapintainen KASTE-paneeli. Puu kattomateriaalina auttaa miellyttävän akustiikan luomisessa ja suurina pintoina myös puun terveysvaikutuksen sisäilmaan ovat merkittävimmät.

Kaste-paneeli kattopaneelinaKaste-paneeli sopii myös kodin sisustukseen muuaallakin kuin pesuhuoneessa

Tutustu KASTE-paneeliin

Villa Sun on paritalo, jonka toisessa puoliskossa valkoista teemaa ei ole haluttu rikkoa. Katot on sisustettu STRUKTUURI-paneelilla, jonka rosoinen pinta tuo pehmeyttä ja luonnollisuutta tasaisten kivipintojen rinnalle. STRUKTUURI-paneeli on 176 mm leveä, mikä tekee paneloinnista nopeaa ja paneelien päätyponttaus mahdollistaa sujuvat ja huomaamattomat jatkokset suurilla pinnoilla. Valokiskot on myös helppo asentaa paneelien väliin jääviin avosaumoihin. Kivitalojen korkeissa tiloissa kaikuminen on usein ongelma. Tässä tilassa akustiikkaa on parannettu kolmiulotteisella VIRE-paneelilla, jolla päätyseinä on paneloitu. Valkoinen VIRE-paneeli on ihanteellinen muotonsa puolesta myös valoilla ja varjoilla leikkimiseen.

Vire-paneelia on käytetty seinäpaneelina ja struktuuripaneelia kattopaneelina

Tutustu STRUKTUURI-paneeliin

Oikea sisustuspaneeli jokaiseen tarpeeseen

Puu on monipuolinen sisustusmateriaali, josta voi rakentaa katseenvangitsevia sängynpäätyjä, taikoa tehosteseiniä tai yhdistää tilojen sisustusta valitsemalla luonnollisen kattomateriaalin. Syttyikö sinulla jo ajatus siitä, missä itse käyttäisit aidosta puusta valmistettuja sisustuspaneeleita? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Ihastuitko johonkin paneeliin? Pyydä meiltä tarjous:

Aito puu tuo tilaan lämmintä tunnelmaa ja yksilöllistä ilmettä. Korkeissa tiloissa se parantaa tilan akustiikkaa ja antaa upean kiinnekohdan sisustukseen. Meiltä löydät sisustuspaneelit jokaiseen tilaan – ulkopuoli mukaan luettuna.

Kysäise meiltä lisää sinua kiinnostavasta tuotteesta tällä lomakkeella! Kerrothan tarjouspyyntöä jättäessäsi, mitä tuotetta tiedustelusi koskee, jotta osaamme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

  • Rekisteriseloste
Ota yhteyttä! Contact us

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä – palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.