Siparilan uutuus rakentamiseen ja remontointiin – Asiakkaan toiveiden mukaan maalattu ja määrämittaan sahattu ikkunasmyygi alumiinilistalla nopeuttaa työmaa-asennusta.

Siparilan kehittämä uusi  ikkunasmyygin asennusratkaisulla viimeistelet ikkunat nopeasti ja vaivattomasti. Erikoismuotoillun ja mittojen mukaan valmistetun alumiinilistan avulla valmiiksi maalattu ja määrämittaan sahattu ikkunasmyygi asettuu helposti paikalleen ja mahdollistaa tiiviin lopputuloksen. Ikkunasmyygiratkaisu valmistetaan asiakkaan mittatoiveiden mukaan. Ikkunasmyygiratkaisu mahdollistaa siistin lopputuloksen ilman kiilauksia tai erillisiä tiivistysmassoja. Lopputulos on aina siisti ja huoliteltu.

Alumiinilista ja ikkunasmyygi räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan

Alumiiniilistan avulla ikkunasmyygi asettuu helposti paikoilleen eikä erillisia tiivistysmassoja tarvita. Alumiinilista valmistetaan asiakkaan mittatoiveiden mukaa. Siparilan ikkunasmyygiratkaisun perussävy on valkoinen, mutta tarvittaessa sen saa myös sävytettynä haluttuun sävyyn.

Viimeistely lopputulos

Ikkunasmyygilauta asettuu nätisti paikoilleen ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. Alumiinilista minimoi puun luonnollisesta elämisestä aiheutuvia ongelmia ajansaatossa. Siparilan ikkunasmyygiratkaisu soveltuu niin moderniin ikkunasmyygiin kuin perinteisen pielilaudan kanssa käytettäväksi.

Siparilan smyygiratkaisun edut

  • Nopea ja helppo asennus
  • Viimeistelty lopputulos
  • Soveltuu sekä moderniin ikkunasmyygiin että perinteisen pielilaudan kanssa käytettäväksi
  • Säänkestävyys paranee